UA-TV.net


»
Самурай Джек
HDRip
Дивитись онлайн!

Самурай Джек 5 сезон

Samurai Jack 2017
Дивитися всі серії серіалу Самурай Джек (5 сезон) безкоштовно з українським дубляжем.
Про що мультфільмсеріал Самурай Джек:
Фантастично-пригодницький серіал "Самурай Джек" оповідає про те, як, після довгих поневірянь по чужих країнах, в яких він придбав навички бойових мистецтв, повертається на батьківщину нащадок японської імператорської династії. У його мріях звільнити своїх батьків і весь поневолений народ острівної держави. Але злий чарівник виявився сильнішим юнаки і закинув останнього в далеке майбутнє. Тут наш герой розуміє, що час правління Аку досі триває, а місцеві жителі так і залишаються його безвольними і безправними слугами. Значить боротьба повинна тривати.
Він починає вселяти безропотному населенню думку про те, що тільки об'єднавшись можливо здолати ворога. Зібраність, цілеспрямованість, вірність традиціям древніх воїнів і особисту мужність роблять відважного хлопця лідером опору. Люди впевнено йдуть за ним, усвідомлюючи, що це їх єдина надія на світле і щасливе життя. Іншого такого шансу просто-напросто може більше не бути ніколи. Адже тільки йому дано повернутися назад і з допомогою чарівного меча назавжди знищити Темного володаря, тим самим позбавити своїх нових знайомих від горя, а матір і батька визволити з полону.

Дивитись серіал Самурай Джек 5 сезон всі серії українською мовою в хорошій hd якості

Дивитись онлайн
  • Укр.1
  • Плеєр1
  • Укр.2
  • Плеєр2
  • Рос.
  • Плеєр3

Додаткові матеріали

Файно :)
0
Фууу :(
0
+1115
Є скарга?
Шановний відвідувачу, хочемо трохи пояснити ситуацію з українськими звуковими доріжками. Переважна більшість контенту є у вільному доступі, однак російською мовою. Тому нам потрібно майже всі фільми та серіали шукати українською мовою, завантажувати та перекодовувати. Це все робиться не швидко, тому з часом утворилась черга, згідно з якою ми завантажуємо новий контент. Тому, якщо ви хочете щось швидко побачити, напишіть про це коментар, де обгрунтуйте, чому саме ця новина повинна бути поза чергою. Дякуємо за розуміння!
Рекомендуємо подивитися безкоштовно
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.