UA-TV.net


»
Червоний жовтий білий чорний
HDRip
Дивитись онлайн!

Червоний жовтий білий чорний 5 сезон

RWBY 2012
Дивитися всі серії серіалу Червоний жовтий білий чорний (5 сезон) безкоштовно з українським дубляжем.
Про що мультфільмсеріал Червоний жовтий білий чорний:
Мультиплікаційний серіал «Червоний жовтий білий чорний» подарує маленьким глядачам зустріч з чотирма чудовими подругами. Це не прості дівчата, вони займаються боротьбою зі злом. На поточний момент, вони закінчують навчання в академії Биконя, де вивчають не звичайні науки, як прості студентки, а опановують майстерність знищення монстрів. У них на озброєнні суперсучасне зброю і чарівна пил, вона володіє магічною дією. Кожна з дівчат володіє певним видом бойового мистецтва, яке властиве лише їй.

Викладачі навчають дівчат мистецтву виживання, правильного підбору зброї і напарників, вчать їх правильно приземлятися в разі поломки літального апарату і багато чого іншого, що допоможе в подальшому зберегти їм життя. Протягом серіалу дівчат чекають погоні, сутички монстрами і іншою нечистю, бої, в яких не останню роль відіграє дружба і взаємовиручка.Одного разу Рубі Роуз (Червона) стає свідком пограбування. Дівчина не лякається, а дає відсіч злочинцям, але вони відкривають по ній вогонь і намагаються полетіти на літаку з награбованим, але тут на допомогу приходять її подруги і карають зухвалих грабіжників.

Дивитись серіал Червоний жовтий білий чорний 5 сезон всі серії українською мовою в хорошій hd якості

Дивитись онлайн
  • Укр.1
  • Плеєр1
  • Укр.2
  • Плеєр2
  • Рос.
  • Плеєр3

Додаткові матеріали

Файно :)
0
Фууу :(
0
+24
Є скарга?
Шановний відвідувачу, хочемо трохи пояснити ситуацію з українськими звуковими доріжками. Переважна більшість контенту є у вільному доступі, однак російською мовою. Тому нам потрібно майже всі фільми та серіали шукати українською мовою, завантажувати та перекодовувати. Це все робиться не швидко, тому з часом утворилась черга, згідно з якою ми завантажуємо новий контент. Тому, якщо ви хочете щось швидко побачити, напишіть про це коментар, де обгрунтуйте, чому саме ця новина повинна бути поза чергою. Дякуємо за розуміння!
Рекомендуємо подивитися безкоштовно
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.