UA-TV.net


»
Бетмен: Готем в газовому світлі
HDRip
Дивитись онлайн!

Бетмен: Готем в газовому світлі

Batman: Gotham by Gaslight 2018
Про що мультфільм Бетмен: Готем в газовому світлі:
На дворі 1889 рік, альтернативна всесвіт коміксів DC про Темного Лицаря. Готем ніколи не був яскравим і життєрадісним містом, навіть у сучасний час, а вже в 1889 році у світлі газових ліхтарів він видається ще більш похмурим місцем. Брюс Уейн повертається в Готем після довгої подорожі по Європі. Коли він повертається додому, в місті відбувається низка загадкових і страшних вбивств. Люди налякані, з настанням ночі ніхто не залишає своїх осель. Жертвами маніяка стають молоденькі дівчата.

Поліція веде довгий і кропітке розслідування всіх злочинів, але ніяк не може зв'язати воєдино всі факти і встановити особу вбивці. В цей час мільярдер веде власне розслідування у справі «Різника» - так його прозвали місцеві газетярі. Чергове страшне вбивство ставить на вуха весь місто і вся поліція Готема пускається в переслідування передбачуваного маніяка. Докази приводять їх в маєтку Уейном, де знаходять головне знаряддя тортур – закривавлений ніж. Тепер герой стає головним підозрюваним. В обличчя Бетмена він повинен вирахувати реального вбивцю і повернути чесне ім'я Альтер-его супергероя.

Дивитись повний мультфільм Бетмен: Готем в газовому світлі 2018 українською мовою в хорошій hd якості

Дивитись онлайн
  • Укр.1
  • Плеєр1
  • Укр.2
  • Плеєр2
  • Рос.
  • Плеєр3

Додаткові матеріали

Відео файл не знайдено? Відключіть блокувальник реклами чи обновіть його!
Файно :)
0
Фууу :(
0
00
Є скарга?
Шановний відвідувачу, хочемо трохи пояснити ситуацію з українськими звуковими доріжками. Переважна більшість контенту є у вільному доступі, однак російською мовою. Тому нам потрібно майже всі фільми та серіали шукати українською мовою, завантажувати та перекодовувати. Це все робиться не швидко, тому з часом утворилась черга, згідно з якою ми завантажуємо новий контент. Тому, якщо ви хочете щось швидко побачити, напишіть про це коментар, де обгрунтуйте, чому саме ця новина повинна бути поза чергою. Дякуємо за розуміння!
Рекомендуємо подивитися безкоштовно
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.