UA-TV.net


»
Гострі предмети
HDRip
Дивитись онлайн!
Дивитись трейлер.

Гострі предмети 1 сезон

Sharp Object 2018
Дивитися всі серії серіалу Гострі предмети (1 сезон) безкоштовно з українським дубляжем.
Про що серіал Гострі предмети:
Молода особа Камілла Прікер журналіст, вона гарна на вроду, приваблива, все добре складається в особистому житті, але тільки не в кар'єрі. Вона працює у відомому журналі вже довгий час, але отримує писати непопулярні статті на звичайні теми. Як дівчина не намагається, але успіх до неї не приходить.
Але одного разу, керівництво дає репортерові шанс. Їй належить підготувати публікацію про маніяка, що з'явився в її рідному місті. Представниця прекрасної статі відправляється в шлях в далекі краї. Це відрядження дуже небезпечна, але вона того варта, при здачі ексклюзивного матеріалу дамі уготовано підвищення. Божевільний чекає маленьких дівчаток, знущається над ними і в кінці вбиває. Поліція виявляє багато дитячих знівечених трупів, але слід божевільного ніяк не може знайти. Місцеве населення знаходиться в стані шоку, батьки не випускають дітей на вулицю одних, городяни бояться.
Психопат дізнався, що на нього полюють не тільки люди в мундирах, а й кореспондент. І тепер він хоче зловити її в пастку, щоб знищити. Як залишитися красуні в живих і виконати свою місію?

Дивитись серіал Гострі предмети 1 сезон всі серії українською мовою в хорошій hd якості

Дивитись онлайнТрейлер
  • Укр.1
  • Плеєр1
  • Укр.2
  • Плеєр2
  • Рос.
  • Плеєр3

Додаткові матеріали

Файно :)
0
Фууу :(
0
+59
Є скарга?
Рекомендуємо подивитися безкоштовно
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.