UA-TV.net


»
Серце дракона: Початок
Дивитись онлайн!

Серце дракона: Початок

Dragonheart: A New Beginning 1999
Про що фільм Серце дракона: Початок:
Фентезійна пригодницька драма "Серце дракона: Початок"розповість глядачеві дивовижну історію юного конюха. Хлопець з дитинства чув легенди про драконів і мужніх лицарів. Одним з прикладів молодій людині став старіючий Лицар Старого Завіту. Багато років тому загинув його улюблений друг, Боуен завжди дивився у зоряне небо з сумом згадуючи про нього і той страшний час, коли король наказав вбивати драконів. Але нещодавно чоловік виявив драконівське яйце в печері і відніс його в монастир, щоб сховати свою незвичайну знахідку. Незабаром на світ з'явився єдиний представник драконячого роду по імені Дрейк.
Двадцять років його тримали за сімома замками і ховали від людських очей, поки в підвал не випадково забрів молодий конюх Джеффрі. Спочатку він злякався величезного і могутнього дракона, але пізніше зрозумів, що той і сам боїться. Так почалася ще одна історія міцної дружби між людиною і літаючих ящерів. Настають важкі часи і над головою згущуються похмурі фарби. Мрійливому хлопчині доведеться зібрати всю свою мужність, щоб стати справжнім лицарем і захистити останнього дракона на
Землі. Які попереду чекають випробування новоявленим друзям, якщо дурний король знову відкрив полювання?

Дивитись повний фільм Серце дракона: Початок 1999 українською мовою в хорошій hd якості

Дивитись онлайн
  • Укр.1
  • Плеєр1
  • Укр.2
  • Плеєр2
  • Рос.
  • Плеєр3

Додаткові матеріали

Відео файл не знайдено? Відключіть блокувальник реклами чи обновіть його!
Файно :)
0
Фууу :(
0
+11
Є скарга?
Шановний відвідувачу, хочемо трохи пояснити ситуацію з українськими звуковими доріжками. Переважна більшість контенту є у вільному доступі, однак російською мовою. Тому нам потрібно майже всі фільми та серіали шукати українською мовою, завантажувати та перекодовувати. Це все робиться не швидко, тому з часом утворилась черга, згідно з якою ми завантажуємо новий контент. Тому, якщо ви хочете щось швидко побачити, напишіть про це коментар, де обгрунтуйте, чому саме ця новина повинна бути поза чергою. Дякуємо за розуміння!
Рекомендуємо подивитися безкоштовно
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.