UA-TV.net


»
Галасливий Будинок
HDRip
Дивитись онлайн!

Галасливий Будинок 1 сезон

The Loud House 2017
Дивитися всі серії серіалу Галасливий Будинок (1 сезон) безкоштовно з українським дубляжем.
Про що мультфільмсеріал Галасливий Будинок:
Мультсеріал «Галасливий дім» познайомить маленьких телеглядачів з одинадцятирічним хлопчиком Лінкольном і його численними гучними сестрами. Багато дітей мріють хоча б про одного братика або сестричку, а у Лінкольна їх цілих десять. Вони всі рідні, але такі різні. Старша Лорі, сімнадцятирічна уявляла, зустрічається з хлопцем, крім того, в неї закоханий друг Лінкольна. Дівчина дуже зворушливо піклується про всіх членів родини. Добродушна, але трохи дурнувата Ліні, мріє стати законодавцем моди або хоча б дизайнером. Талановита і дуже гучна Луна, грає на кількох музичних інструментах і дуже серйозно до всього відноситься.
Весела пріколістка Луан, просто обожнює всілякі розіграші. Спортсменка Лінн, яка готова змагатися з ким завгодно. Самостійна й рішуча малятко Лола, ненавидить безлад і Лінкольна в трусах. Лана, схожа більше на підлітка, ніж на дівчинку, ніколи не дасть в образу слабкого. Розумниця-розумниця Ліза, дитина-вундеркінд, коефіцієнт ай-кью якої просто зашкалює. І Лілі, наймолодша сестричка. Вона ще нічим не відзначилася, так як тільки починає ходити. Сім'я живе небагато, так що уявіть кількість проблем, що виникає, і Ви отримаєте галасливий будинок.

Дивитись серіал Галасливий Будинок 1 сезон всі серії українською мовою в хорошій hd якості

Дивитись онлайн
  • Укр.1
  • Плеєр1
  • Укр.2
  • Плеєр2
  • Рос.
  • Плеєр3

Додаткові матеріали

Файно :)
0
Фууу :(
0
+212
Є скарга?
Шановний відвідувачу, хочемо трохи пояснити ситуацію з українськими звуковими доріжками. Переважна більшість контенту є у вільному доступі, однак російською мовою. Тому нам потрібно майже всі фільми та серіали шукати українською мовою, завантажувати та перекодовувати. Це все робиться не швидко, тому з часом утворилась черга, згідно з якою ми завантажуємо новий контент. Тому, якщо ви хочете щось швидко побачити, напишіть про це коментар, де обгрунтуйте, чому саме ця новина повинна бути поза чергою. Дякуємо за розуміння!
Рекомендуємо подивитися безкоштовно
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.