UA-TV.net


»
Скайлайн 2
HDRip
Дивитись онлайн!

Скайлайн 2

Beyond Skyline 2017
Про що фільм Скайлайн 2:
Події нової частини «Скайлан 2» розгортаються після того, що сталося у першій частині «Скайлайн» - на Землю прийшли інопланетні істоти і почали забирати людей прямо на вулицях, з власних будинків і навіть з підземних сховищ. У другій частині, інопланетяни продовжують чистку серед людей, і викрадають сина детектива Марка, якого зіграв Френк Грілло. Марк не може змиритися з втратою сина Трента (актор Джонні Уестон), і починає вживати дію з його порятунку.
Першим, що зробив бідний батько – запропонував внести заставу за сина, сподіваючись, що тоді ці чужорідні істоти відпустять його сина та повернуть додому. Але інопланетяни виявилися байдужі до земних матеріальних цінностей і відмовили детективу Марку у викупі сина. Тоді, зневірившись, Марк робить спроби проникнути на інопланетний корабель. Спроби, до слова сказати, увінчалися успіхом, і Марк, проникнувши на корабель, починає шукати сина.
Там же він зустрічає героїв першої частини фільму – Ілейна і Джерода, яких грають популярні зірки американського кіно – Скотті Томпсон і Ерік Бальфур. Разом вони розробляють план знищення корабля зсередини, припускаючи, що він впаде у центр китайського міста Шанхая.
Друзям допомагають китайські рятувальники, але Марк і його нові приятелі не збираються зупинятися. Їх мета – знищити і прогнати геть з Землі непроханих гостей. Захоплюючий сюжет, професійна гра акторів, неймовірні спецефекти - все це чекає на глядачів нового фільму «Скайлайн 2»

Дивитись повний фільм Скайлайн 2 2017 українською мовою в хорошій hd якості

Дивитись онлайн Українською
  • Укр.1
  • Плеєр1
  • Укр.2
  • Плеєр2
  • Рос.
  • Плеєр3

Додаткові матеріали

Відео файл не знайдено? Відключіть блокувальник реклами чи обновіть його!
Файно :)
0
Фууу :(
0
+26
Є скарга?
Рекомендуємо подивитися безкоштовно
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.