UA-TV.net


»
Відчайдушні домогосподарки (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон)
HDRip
Дивитись онлайн!
Дивитись трейлер.

Відчайдушні домогосподарки (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон) 8 сезон

Desperate Housewives 2004
Дивитися всі серії серіалу Відчайдушні домогосподарки (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон) (8 сезон) безкоштовно з українським дубляжем.
Про що серіал Відчайдушні домогосподарки (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон):
Багато хто називає «Відчайдушні домогосподарки» мильною оперою. Що ж, можливо. Але якщо придивитися, життя кожної людини - це теж маленька «мильна опера». Втім, саме цим серіал і привертає, адже його основна аудиторія - дівчата і жінки, чий вік в більшості своїй збігається з віком героїнь. У житті багатьох також присутні чоловіки, діти, робота, домашні справи. Фільм не дає забути таким же домогосподаркам, що і в звичайному житті також є місце пригодам, авантюрам, інтригам і перемогам над собою, великим і маленьким. Майже що безсмертні фрази з серіалу цитуються шанувальниками, який рік, починаючи з кумедних і смішних ( «Чим довше чекаєш, тим більше дупа» або «У жінки 2 призначення - робити торти і з них вистрибувати») до серйозних, які змушують задуматися ( «Я багато разів була на мілині, але ніколи на була бідною. Бідність - це стан душі» і «Знаєте, іноді, коли бачиш людей щодня, забуваєш говорити їм про те, як багато вони для тебе означають»). Особливу популярність завоювали цитати домогосподарки Мері-Елліс, завершальні кожен епізод. Мері-Елліс наклала на себе руки на самому початку серіалу, і тепер її голос часто звучить за кадром. То м'яко докоряючи, то, навпаки, підтримуючи своїх старих подруг, вона є особливим зразком мудрості у фільмі. Ці вислови додають фільму особливу пікантність і неповторність.

Дивитись серіал Відчайдушні домогосподарки (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон) 8 сезон всі серії українською мовою в хорошій hd якості

Дивитись онлайн Українською Трейлер
  • Укр.1
  • Плеєр1
  • Укр.2
  • Плеєр2
  • Рос.
  • Плеєр3

Додаткові матеріали

Файно :)
0
Фууу :(
0
+1230
Є скарга?
Рекомендуємо подивитися безкоштовно
  1. Оксана
    Оксана 5 липня 2019 21:06
    а ду тут українська?

    прошу вибачення, не одразу помітила )
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.